fbpx

Z pracovního programu 17. 9. – 4.10.

17.9. – jednání o dalším postupu při hledání strategického partnera na provoz letiště v Českých Budějovicích;

– Vráž u Písku – vernisáž fotografické výstavy:

18.9. – e-utility – webová aplikace umožňující elektronicky zažádat a následně i získat vyjádření k existenci sítí na pozemku. Příprava smlouvy s dodavatelem softwaru.

20.9. – jednání se zástupci Dopravního podniku České Budějovice o nastavení podmínek další spolupráce při zajišťování dopravní obslužnosti na českobudějovicku.

21.9. – prohlídka zrekonstruované výpustní štoly u rybníka Jordán v Táboře;

– návštěva Mladé Vožice – prohlídnu si část silnice 124 vedoucí z M.V. na středočeskou Moraveč. Rozbitý úsek na hranici kraje bychom rádi opravili ještě letos.

– návštěva obcí Bzová, Běleč, Elbančice – směna místní komunikace za krajskou by místním obyvatelům hodně pomohla.

22.9. – Dačice – akce Bezpečně a zdravě – prezentace integrovaného záchranného systému (9:30).

        – Dolní Vltavice – slavnostní předání a křest záchranářského člunu pro Vodní záchranářskou službu Lipno. Člun byl koupen za finančního přispění ČEZu a podpory Jihočeského kraje. (14.00)

25.9. – Rada kraje a poslední Zastupitelstvo v tomto volebním období.

27.9. – vyhodnocení nabídek na vybudování oplocení jihočeského letiště v ČB.

28.9. – Lipenský KOLO-toč + slavnostní otevření (11:00) pravobřežní části Jezerní cyklostezky vedoucí z Lipna nad Vltavou do Přední Výtoně, navazující na stávající stezku z Frymburku do Lipna nad Vltavou.

1.10., 12:00 – České dráhy na vlakovém nádraží v Českých Budějovicích představí nové vlakové soupravy RegioPanter vč. zkušební jízdy do Borovan a zpět. Pořízení těchto vozů bylo spolufinancováno z ROPu.

2.10. – 9:00 – konference Revitalizace orlické nádrže (vystoupí Karel Vlasák);

– 14:00 – BESIP – vyhlášení výsledků výtvarné soutěže.

3.10. – setkání s organizátory akcí BESIP – představení novinek, které Jihočeský kraj chystá na rok 2013 – granty, e-testíky atd. Oblast, kterou považuji za mimořádně důležitou – dopravní výchova dětí!!!

4.10. – 13:00 – jako porotce se zúčastním krajského kola soutěže Firma roku, Živnostník roku (hotel Clarion v Českých Budějovicích).